Saturday, December 11, 2010

RAHSIA MAGIC 2

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..


smalam aku da aja cane nak wat biskut ilang...
arini aku nak aja 1 lagi magic..
perghhhh...asik ngaja magic je aku nie...
kang kene pukul ngn magician lak aku..huhu..
tp aku x kisah..mmbr2 lg penting..hahahahhahahaa..


ok penah tgk magician wat magic tuka duit x??
dari rm50 jadi rm10, rm10 jadi rm1..
penah x???msti pnh tgk dlm tv kan..
mondo magic ke, davib blaine ke, fuyoo magic ke..
kan3...kowg kagum x???seriously first2 tgk aku kagum gle..


ok..skang kowg sgt beruntung sbb aku akan aja magic nie kat kowg..
magic nie sgt mudah untuk dilakukan..
n effect die sgt best kowg pown akan terkejut..


gini cara nye:
ape yg kowg perlu ialah rm50 yg btol..
jgn palsu..sbb t x jadi..
pastu pegang rm50 tu elok2..jgn tercicir..
pastu kowg kene la brjln ckit..
gi petaling street..
li la handbag ke, pape je la yg harga rm40..
kowg kasi rm50 kat cashier tu, pastu kowg akan dapati duit rm50 td bertukar rm10..

haaaaaaa...magic kan...
n kowg pown akan terkejut sbb npe mahal sgt barang tiruan tu smpai rm40..
hahahahahhahahahahahahahahhaa...

RAHSIA MAGIC 1

ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

xde mood sgt nak menaip nie..
tp sbb boring sgt, taip je la...
ahahahahahhahhaaa..
ok..entry2 b4 nie byk aku letak video..
hahahaha..arini saje je nak menaip..
seperti tajuk di atas, aku nak kasi tips or RAHSIA camne nk wt magic nie..
haaaaaaa...bkn sng nk wat magic nie..
tp kan, aku de taw satu magic nie..
mmg mudah..owg buta pown ley wat..
tp,,,,,,,ntah la...bnde nie magic ke x..
bagi aku nmpk cam magic sbb bnde ilang..
haaaaaa..kagum kan..haha..kowg mmg..kalu bnde2 ilang, sume kagum..
magic nye ialah, gini cara nye,
kowang pegang sekeping biskut, pastu ckp kat penonton yg kowg akan ilang kan biskut tu..
kowang soh penonton tutup mate 2 saat..pastu, walahhh..biskot ilang..


haaaaaaaaa..gini care nye, mase penonton tutup mate tu, kowg makan la biskut tu..
x pon kalu kowang knyg agy, buang je biskut tu jauh2...confirm jadi..try laa...

Tuesday, December 7, 2010

KISAH MAGIC 4

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..

lame gler x mgupdate blog nie..
hahahahhaa..
k..arini aku wt magic gne kad lagi..
biase la...aku pakar men kad...

CHEWWAAAAHHH!!

haha..ok..nie magic classic..
sng je nak wat..kalu taw nie nye basic..
mybe kwn kowg or sesape nah wt magic nie kat kowg..
hahahaha...sbb magic nie simple..


performance:

1. tunjuk kan kad paling atas..in this case, jack of hearts..
2. pastu letak kad tu kat tgh2..
3. pasti kan kad yg kat atas skang bkn lg jack of hearts..
4. bace ckit magic spells..
5. n kad jack of hearts ade kat atas balik..
6. ulang langkah2 tadi sampai penonton terpegun..





video