Monday, March 28, 2011

AKU TAK PERLU KAN KAU DALAM HIDUP KU

HUHUHUHUHUHUHUHU....


ermmmmm...aku benci ko!!!!!
aku benci kawan2 ko!!!!!
ko da byk buat hidup aku menderita..huhuhu..
ko ganggu fikiran aku tiap malam b4 aku tdo..
jgn ko kacau aku lagi!!!!
aku lagi suke kalu ko langsung xde...
ko da byk nyusah kan aku...
hampir tiap hari ko sakit kan aku..
aku da x tahan la ngn perangai ko..
huhuhuhuhu..
kte mmg x akan menjadi serapat yg ko sangke..
ko dan aku berbeza..
terlalu byk perbezaan antara kte..
pergi la cari owg len..
kite mmg x serasi..
dan x kan serasi sampai ble2..
AKU TAK PERLUKAN KAU DALAM HIDUP KU!!!!!!



siot nye nyamuk!!!gi jaoh2 la bengong!!!
jgn kacau aku nk tdo...senget tol..
haisshhhhh..abis gatal2 kaki aku nie...

shuhhhh3!!!!!

HARI PERTAMA DI MSU

ALHAMDULILLAH...


hari pertama di university baru aku nie da pown berakhir..
semua berjalan dgn lancar..aku urus kan sume, dari awal aku smpai, sampai la abis..
first time aku urus kan sume tanpa bantuan sape2..sbb tu bz ckit..
yela..time aku kt uitm dulu, dari awal, smpai abis, bapak aku yg setel kan..
haha..arini x ley la..sbb adik aku pown daftar same..
so, parents aku uruskan pendaftaran adik aku..
haha..maybe ni adalah petunjuk awal yg aku mungkin boleh berjaya disini..
insya Allah..


hehe..aku nk cte kan dari awal la..
ley x??boleh ke, x ke, ape kowg kisah??
ni blog aku..lantak aku laa..hahaha..gurau je..
aku kua umah dalam kol 6.40 a.m..
yela nk anta adik bongsu aku gi skola..
pastu teros gerak ke shah alam,..
dlm kol 7.30 ktowg smpai kat seksyen 13..
pendaftaran start kol 9.30..so, byk la mase lg..
ktowg gi la mkn dulu..lepak kat kedai mkn smpai kol 8.20..
pastu ktowg tros gerak ke msu..
smpai2 tempat mendaftar, aku tgk da rmai gak yg da smpai..
tp x de sekor pown yg gi kt kaunter pendaftaran..
so, kitowg pown ngn selamber gi kat kaunter tu..
nk tnye ley daftar da ke blom...
rupenye kne amik nombor giliran..
so, sbb ktowg smpai dlu, aku dpt la no 2..
adik aku no 3..so, x la lame nk menunggu daftar..
pas daftar, aku disuruh berjumpa mentor aku tok daftar subjek..
aku pown gi la jmpe Pn Aznita kat Department of Business Management level 4..
untuk 1st sem nie, aku kene daftar untuk short sem..
short sem aku de 7 mnggu je..pastu final..
pastu baru start 1st sem..aku pown x paham sgt..
mybe t da lme bru paham..tok short sem nie, aku juz ade 2 subjek je..
n aku ade 6 credit hours je..so, rilex ckit la..


pas da jmpe mentor aku, aku pown dibenar kan pulang..
sbb program aku seterus nye kol 2.30..
aku setel daftar sume dlm kol 10.30..
xkan nk dok tnggu kt situ je..aku pown balik..
perjalanan dari umah aku mengambil masa lebih kurang 10 minit dgn menaiki kete..
so, x la susah sgt..


lepak2 kat umah jap, aku gerak balik ke msu kol 1.58..
smpai kat sane kol 2.10..aku tros gi ke hall theater 1..
sbb de program..orientasi aku 3 hari je..haha..
tp ttbe rase nak terkencing..adik aku pown same..
aku cari la tandas..yela dak baru la kan..mane taw tndas kat mana..
pastu aku jmpe..tandas tu ade 2 tempat masok..
mcm satu tmpt laki, satu tmpt pompuan..
tp aku tgk gmbr kt luar tndas tu dua2 gmbar owg laki..
x kan dua2 nie tandas laki..
yg adik aku nie x tahan kowt, die men masok je..
die ckp silap tu..hahahha..pale hotak die..
pas die kua, ade guard masok lak..
hahahahha..guard tu ckp tndas pompuan tmpt len la..
hahahahaha..malu la syial...
seb bek xde owg..hahahahhahaa..
pastu ktowg masok hall..
yela..x knl sape2 lg, wat hal masing2 laa..
esok lusa, knl laa..haha..program start kol 2.30 n abis kol 4.30..


pastu aku tnpe lengah lg, pas abis tros balik..letih..hahahahhahahaa...

azam, tekad, semangat BARU

ASSALAMUALAIKUM....


syukur kehadrat Illahi kerna diberi peluang tok hidup sehingga ke hari ini..
telah byk dosa yg telah ku laku kan selama aku hidup di atas muka bumi ini ya Allah..
aku memohon ampun keatas Mu ya Allah, diatas segala dosa yg pernah aku laku kan..
sama ada aku sedar atau pown tidak..sesungguh nye, Kau la maha mengetahui..

telah byk peluang yg Kau berikan kepada ku, tapi aku sentiasa mensia2 kn peluang Mu itu..
aku memohon supaya Kau terus menerus memberi kan peluang kepada aku,
supaya aku dpt memperbaiki kelemahan diri ni..

terlalu banyak hati yg telah aku kecewa kan selama aku hidup dimuka bumi ini..
paling byk ialah hati owg tua ku yg telah menjaga aku sejak dari dlm kandungan ibuku..
aku merupakan anak sulung dlm keluarga..dan sudah tentu la aku merupakan harapan ibu dan ayah..
mereka telah membesar kan aku dengan begitu tabah..
mereka sanggup keluar kan duit hanya untuk melihat aku berjaya..
ibu sanggup meninggalkan kerja semata2 untuk mendidik aku sebaik saja umur ku mencecah 7 tahun..
tapi..ibu dan ayah tidak pernah mengungkit pengorbanan yg telah mereka lakukan untuk aku..
mereka tidak meminta sebarang ganjaran atau balasan yg berupa wang ringgit atau harta benda..
apa yg mereka mahu ialah aku membalas segala jasa mereka dengan berjaya di dalam hidup..

esok aku akan mendaftar sebagai pelajar baru di Managment & Science University di shah alam..
aku berazam untuk belajar sungguh2 dan dapat membahagia kan ayah dan ibu aku..

Sunday, March 27, 2011

Tuesday, March 22, 2011

IMPIAN TERCAPAI

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA..

semalam impian aku tercapai..
sebagai die hard fan liverpool fc,
aku msti kene de jersey die tok support team nie walau kat umah sendiri..
haha..smalam aku gi gak li jersey liverpool walaupon letih baru balik gym..
aku kuat kan badan aku..huahuahua..
lepas beli, aku da x tahan..
x sempat nk jalan2..letih..
aku singgah syed tok minum jap..
hahaha..time tu da sarong da jersey liverpool..
semangat gle..haha..
pas minum aku tros balik..pas solat, tros tdo..
x tahan beb..skang baru bgn..
hahahahahhahhaa..

Sunday, March 20, 2011

saye sayang BUCUK saye

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA...


macam gedik je tajuk die..
pape ntah aku merepek pagi2 bute nie..
sbnr nye, aku x ley tdo..
sakit bahu..rase berdenyut2..
muscle nak mengembang kot..
hahahahhaha..poyo jek..
t aku jadi incredible hulk..
huhu..nie sume danny nye pasal..
haha..sakit bahu aku..
aku x nk jdi raksasa..
t owg x ske aku..
awek aku pown lari..
pastu kene wt umah besa2..
sbb umah skang x muat kalu aku jdi hulk..
ermmmmmmm..
x ley wt bnde berat 3 hari nie..
doktor aku baru inform td..
haha..sape ntah doktor aku..
berangan je..
aku lapa nie..
de jajan n ceklat je..
muak da aku..
aku nak nasi arab..
x pown nasi lemak sempoi..
kalu dpt nasi bryani pown bst gak..
ermmmmm..sedap nye..
xley2..t gemok..huhu..
kolestrol sume tu..
ishhhh...
sebut pasal nasi lemak sempoi, terigt uptown..
dari aritu nk li jersey liverpool x lepas2..
ble ntah nk dapat..
huhu..
nak pegi td, x larat lak..
kalu larat pown, malas..
haha..
pe nak jadi nie..
da la..
aku nie merepek je..
kowg perasan x??
xde kene mengene ngn tajuk en..
haha..
senget laa..
k la..
nk tdo la..
akhir kata,
saye sayang BUCUK saye..

Monday, March 14, 2011

SELAMAT MAJU JAYA

ASSALAMUALAIKUM


hahahhaha..pagi2 nie saje nk update, nak ucap kan selamat maju jaya..
nak ucapkan selamat maju jaya kat datuk lee chong wei, da terlambat..
die da pown mng single all england baru jap tadi..
so, nk ucapkan kat sape erk????

haha..sbnr nye, aku nak ucap kan selamat maju jaya kat kekasih hati aku..
nor azzira binti senin sebab esok beliau bakal menjawab test statistic..
aku doa kn beliau dapat jawab test tersebut dgn hati yg tenang,
n dpt result yg sgt ok..x taw la die da tdo, or ngh study lagi,
tp aku mmg x nk ganggu die..die sgt rajin..
n harap usaha die membuah kan hasil esok..
hahahahhahaa..

sekali lagi, SELAMAT MAJU JAYA sayang ku..
n also, selamat malam..love u so much!!



Friday, March 11, 2011

THE BEST HORROR, THRILLER MOVIE EVER


HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA....



kowg ske tgk movie x???aku ske..ske sgt2..
hahahahhaa..tapi filem barat je la..melayu x layan laaa...
hahahahahha..cte luar negara ngn cte melayu byk beza..
beza dari segi mutu lakonan, prop, modal, peralatan, mcm2 la..
penah tgk gerak khas x???aku penah tgk..
aku tgk penjenayah tu, nak tergelak aku..
hahhahhaa..x cuak langsung..
kowg penah tgk cte machete x??atau prison break ke..
walaupon owg jahat dlm cte tu ialah pelakon, tapi diowg dpt bwk watak antagonis diowg n kite akan dpt menjiwai cte..tu baru bst..n byk aksi cte2 luar negara nie..


aku ske tgk cte2 yg berlatar belakang kan kehidupan dlm penjara..
mcm prison break, demolition man, hard knock life, n byk lagi..
cte diowg style..best gle..


n aku paling suke cite pasal psycho nie..die pnye cte kasi potong2, bunuh2 owg..
waaaaaa..dasyat2..hahahhahhaa..
kalu kowg peminat lawan web kari-ngeri , aku syor kan kowg tgk cte yg aku nk suggest kn nie..
kalu cte horror n thriller gini, aku suggest kan kowg tgk cte WRONG TURN...
penah tgk x???kalu xpenah, tgk laa..


aku xley la nk upload cte nie..pasal size die besar..
tp aku ley kasi link tok kowg tgk laa..
die ade 3 chapter..
untuk pengetahuan anda, cite nie bkn cte antu..
cite tentang sekumpulan cannibal menyerang sekumpulan owg biase..
xde adegan seram pown..
so, x yah takot..hahahhahahha..
aku mmg x ske cte antu, cte melayu nie byk cte antu karut marut..
n aku x kan suggest cte antu kat kowg..ahhahhahahhaa





1st. WRONG TURN

2nd. WRONG TURN 2-DEAD END

3rd. WRONG TURN 3-LEFT FOR DEAD




ENJOY!!!!!!!!

Thursday, March 10, 2011

KUMPUL DUIT



aku yakin sume owg ske duit..kan kan kan,,
aku pown x terkecuali jgk..aku lg ske duit..sbb aku boros..
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu..nak habis kan duit mmg senang..
gi kedai, beli barang, abis la duit..
ermmm..susah tol..susah nak dpt duit nie..
kene banting tulang 4 kerat baru ley dpt duit..
t kalu da keje, carik la keje elok2 kalu nak gaji sedap..
kalu nk duit byk..kalu rezeki kite takat gaji bulanan 1500,
jgn la menolak..terima je..sape nak kasi kite 1500 sebulan??
cbe ckp kt aku..untung la dpt keje..kalu x, kebulur la..

saje je cite..nie la yg mak aku slalu ckp..
sape lg yg nk kasi kite duit kalu x usaha..
aku pown skang tengah kumpul duit nie..
aku skang da x kuar2, mkn fast food, tgk wayang, men boling..
sume tu aku terpaksa tngguh kan sbb nk kumpul duit..

nape aku nak simpan duit?????
sbb.....aku nie sgt la boros...
n telah diakui oleh family n awek aku..
ahahahahahaa..
so, kene la blaja dari skang..
kalu x nnti, ble da kawen, pantang ade duit skit, abis joli..
huhuhuhu..xmao2..x bahagia t..kene jimat2..
kan yang kan..hahahhahaa..

so pada bakal bapak yg agak boros tu, kene la blaja jimat2..
t da ade family, mkn minum family kite nak tanggung,
pakaian family kite nak tanggung,
perbelanjaan pendidikan ank2, kite tanggung..
so, mmg kite nie kene berjimat..

hahahahahahahahahaha..k la..nk tgk cte seram nie..
haha bye..

Monday, March 7, 2011

CAT STEVEN - WILD WORLD

tgh aku lepak2, baring2, tetibe terigt lagu2 yg pernah aku minat gler waktu mude2 dulu..
hahahahahhhaa..kebanyakan lagu2 retro la..kalu mcm lagu english, aku minat i have a dream, season in the sun, mr. crowley, dont wanna miss a thing, wild world, n byk lagi ar..
kalu lagu melayu lak, bougenvilla, apa nak dikata, memori berkasih, janji kita, n byk lagi..


tapi tetiba td aku terigt lagu wild world by cat steven..
sape x kenal cat steven?????aku yakin sume kenal..
cat steven or nme Islam die, yusuf islam..
alaaaaaa...lagu i look, i see..
wild world nie lagu die la nie....
ntah npe aku terigt lagu nie...
lantas aku nyanyi la kuat2 menggegar kan bilik aku nie..hahahahahhahaa..
lagu die sempoi beb..aku suke...



la la la la la la la la la
la la la la la la la la la
la la la la la la la la la


Now that I've lost everything to you,
you say you want to start something new,
and it's breaking my heart you're leaving,
baby I'm grieving.

But if you wanna leave take good care,
hope you have a lot of nice things to wear,
but then a lot of nice things turn bad out there.

Oh baby baby it's a wild world,
and it's hard to get by just upon a smile.
Oh baby baby it's a wild world.
and I'll always remember you like a child, girl.

You know I've seen a lot of what the world can do,
and it's breaking my heart in two,
cause I never want to see you sad girl,
don't be a bad girl,
but if you wanna leave take good care,
hope you make a lot of nice friends out there,
but just remember there's a lot of bad and beware,
beware,

Oh baby baby it's a wild world,
it's hard to get by just upon a smile
Oh baby baby it's a wild world,
and I'll always remember you like a child, girl.

la la la la la la la la la
la la la la la la la la la
la la la la la la la la la

Baby I love you, but if you wanna leave take good care,
hope you make a lot of nice friends out there,
but just remember there's a lot of bad,
and beware, beware,

oh baby baby it's a wild world,
it's hard to get by just upon a smile.
Oh baby baby it's a wild world,
and I'll always remember you like a child, girl.




video

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!!!

R. Rodgers and O. Hammerstein II
When you walk through the storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of the storm
There's a golden sky
And the sweet silver song of the lark

Walk on, through the wind
Walk on, through the rain
Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on, with hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

Walk on, walk on, with hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone.............................

SEMANGAT


HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA..




sakai sungguh..sbb pe????
sbb kegembiraan LIVERPOOL FC mng melawan MUFC masih terpampang di wajah selebet ku ini..
hahahahahahhahahahhaha..gembira siot..aku benci MU..
sbb ramai yg ske die...diowg poyo...alex furgeson berlagak...
tgk cam KENNY DALGLISH..tgk muke da taw die humble..
die ske senyum je....bkn mcm si alex tu...muke ketat je..
dok atas kusi je..kunyah chewing gum..mentang2 team die top league..
die igt die kuat ar...poyo..hahahahah..semangat lak aku nie..
aku minat king kenny..sbb dulu mase mude2, die kapten LIVERPOOL FC..
die mmg hebat..mmg zaman die, LIVERPOOL hebat ar...
pastu die bersara n jadi jurulatih LIVERPOOL..
time die pegang LIVERPOOL dulu, diowg byk mng game bsr2, mcm premier league, champion league, FA cup..mcm2 ar......
salute abis ar kat owg tua nie.....=)









Sunday, March 6, 2011

LIVERPOOL FOOTBALL CLUB

YAHOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


tahniah kepada LIVERPOOL FC sebab menang melawan musuh tradisi mereka, MUFC..
nie adalah perlawanan tradisi sbb kedua2 pasukan x pernah jatuh dari division pertama premier league..walau pown aritu LIVERPOOL diambang relegation, die da bangkit atas asuhan dan pimpinan KENNY DALGLISH or KING KENNY...n arinie ari jadi KING KENNY...heppy birthday KING..hahahahahhahahahaa..
kepada sume peminat MU, anda perlu terkejut sebab dimalukan oleh LIVERPOOL,3-1..
hat trick dari DIRK KUYT..n seb bek RAUL MEIRELES dikuar kan n HERNANDEZ dpt sumbang kan hanya 1 gol tok MU..
n aku cian kat nani..die nangis doe..hahahahhahahaha...cian tol...tp bgs gak..die kuar..hahahahahaa..
aku mmg da agak da LIVERPOOL menang mlm nie..
sbb diowg mmg main sungguh2 kalu lawan MU..
walaupon lwn team yg lemah diowg kalah, ngn MU, berpantang mati b4 ajal..
hahahahahhahahaha..aku sbnrnye nk gi tgk match nie kat sunway giza dmansara, tapi duit lak xde..adoyaiiii..so, aku teman kan bapak aku tgk kt umah...
bapak aku nie mmg die hard fan LIVERPOOL FC sejak muda lagi...
aku yg berpakaian jersi LIVERPOOL yg warne merah n bpk aku yg wrne putih, kami sorak bersama2....hahahahahhahahaahha...bst2....


tahniah THE REDS............

Wednesday, March 2, 2011

PASAR

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..


percaya x kalu aku kate aku x nh gi pasar pagi???
kowg kene percaya..mmg btol..
td aku gi pasar pagi kat seksyen 6 shah alam..
ngn parents aku ar..tu adalah kali ke2 aku gi pasar pagi..
1st kat melaka..nie yg kedua..hahahahahahahhaa..
pasar kat sek6 nie lagi best dari kat melaka, sbb barang die lagi teratur..
banyak pilihan kat sek6 berbanding melaka..n owg pown ramai lagi kt sek6 berbanding melaka..
so, meriah gak laa..hahahahhaa..excited lak aku..aku gi tmpt sayur2an, trnmpk tapai ubi..
perghhhh...lame x mkn..aku pown jalan nk g amik..
x smpat aku sampai sane, de cine dtg bwk bakul, isi hampir semua bungkus tapai dlm bakul tu..
apa kes nie?????jgn abis kan...aku ckp dlm ati arr...smpai2 je, ade lg 2 bungkus..
aku ngn sepantas kilat menyambar dua2 bungkus tu..
takot t owg len amik..hahahahahahahhahhaha..

pastu aku gi teman ibu ku gi tmpat ikan, sementara ayah ku gi li ayam..
perghhhh..mmg sesuatu fenomena aneh arr aku nmpk kat sana..
kucing2 kat sana sume gebu2, gemok2..
diowg dok lepak je kat situ..da x heran ngn ikan2 kat situ..
slalu cte yg slalu aku dgr, kucing curi ikan..
nie, kucing dok lepak ngn ikan..hahahahahahahahhaa..
hebat sungguh...

tu la pengalaman kedua aku ke pasar pagi...SERONOK!!!

ANAK YANG COMEL

aku baru pas balik dari umah makcik aku..
saje jalan2 tgk anak buah...ley men2 jap..
aku paling suke budak kecik..lagi2 kalu bdk tu comel gler..
geram...anak buah aku nie dua2 comel...mmg geram abis..
actually ade 3 owg..yg bongsu baby lagi...leher pown x keras lg..
aku nie bkn betol sgt..kang geram pnye pasal, patah leher bdk tu..
hahahahahahahhahahha..aku datang dari kol 10..
sbnr nye da tdo da diowg nie..aku yg kejot ajak men..
hahahahhahhaa..msti la..sia2 je aku dtg kalu diowg da tdo..
aku bawak lampu ajaib aku yg berwarne ijau tu..
men ngn diowg..mmg teruja + suke gle diowg..
menjerit2..1 umah bising..hahahhaha..best gler..
da bosan men bnde alah tu, aku berlakon jadi antu lak..
yg pelik nye, antu len diowg x takot, aku iye2 la berlakon jadi langsuir..
diowg ley bantai gelak lak..aku tnye makcik aku, "diowg x takot antu ke?"
"takot" balas mkcik aku, "tp......diowg takot antu kak limah je"..
laaaaa...hahahahhhaa..tergelak aku kat situ..
pastu aku berlakon jadi antu kak limah..hahahahahahahaha...
lari lintang pukang budak2 tu...best gler..ahahahahaahahaa..
da penat men2, aku kasi muffin yg aku li kat kenny rogers td..
diowg pown makan laa....mate masing2 da kuyu..
mane x nye, da kol 12, masih main ngn uncle yg sewel nie..hahahahahhhaa..
nie die dak2 comel tu....



pas diowg masok bilik, aku pown beransur balik..
b4 balik tu, sempat gak aku sambar beberapa paket jajan dak2 tu..
hahahahhahahaa...

sesampai nye aku di umah, aku lepak2 jap, baring2, aku pown berangan..
harap2, bile kawen t, anak2 aku sume comel2...sume jenis yg denga kate..
comel cam aku dulu baby..hahahhahahahahaha..
bkn nk ckp besa arrr...nie aku tunjuk bukti....


Tuesday, March 1, 2011

RINDU DIA

HUHUHUHUHUHUHUHHUHUHU..


da 3 hari x msj die...rase cam 3 tahun aku kehilangan die..
aku anta msj, x reply...huhuhu..rindu sgt22222..
3 hari gak la aku keseorangan..sbb dlm hati aku ade die je..
ermmmm..x taw nk wat pe da...
nak tdo la..

bye~~~~

HUJAN

SEEEJJJJUUUUKKKKKKK..


tu la ayat yg terpacul dari mulut aku tiap kali ujan turun..
lagi2 skang aku kat atas katil, ngn x pakai baju, mmg tarik selimut arr..
sejuk beb..kalu aku sowg2 time ujan, x de sape nk teman, msti nostalgia lame terigt kembali..

tahun 1998.........6.30pm.

mase nie aku darjah 1..aku skola kat sekolah rendah kebangsaan seksyen 17 shah alam..
mase tu aku dok dalam kelas 1 ros...aku nye tempat duduk tepi tingkap..ujan lebat gler..
aku asik tengok tingkap je..mengharapkan ayah aku datang bawak payung..tp xde..
loceng balik pown da berbunyi...sume budak kelam kabut kuar nak balik..
ade parents diowg dtg bawak payung, ade gak yg seronok men redah je ujan..
aku malas la nk redah..umah jauh..hahahhahaha..gile hape..so, aku tunggu je..
tunggu punye tunggu, langsung x dtg..
azan maghrib da berkumandang kat surau seksyen 17..aku da semakin panic..
tinggal aku sowg je..da la mase tu x tahan nk kencing...
terpaksa la aku tahan je...aku mase tu mmg tekad nk redah ujan n tunggu kat luar..
ujan da reda sikit, tapi kawasan skola tu banjir..so, x nmpk laluan..
aku batal kan niat serta merta...tp x tahan beb..da gelap..
aku ngn akal pendek, teros lari..x pikir nak lalu jalan mane, sbb sume serupa je..dipenuhi air...
sedang aku lari tu, sempat aku tgk seluar n baju skola aku..
habis kene lecak..hahahahhhaa...
elok je nak sampai pintu keluar, aku terlanggar batu, lantas tersungkur mencium bumi..
seluar aku biru jadi coklat, baju aku putih jadi coklat, songkok aku merah, tetap merah..
sebab songkok aku tercampak keluar..so, selamat la die...haha..
tp x segan la sbb x de owg..gelap gile..

tu la pengalaman hujan yg aku paling x dapat lupakan...hahahhahaahhaa..

MACAM GAY JE

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA..


aku da x gune 101kisahmagic.blogspot da...
sbb aku bkn cte magic sgt pown..aku cte pasal diri aku..
ade la jugak magic nye..ikot mood aku laa..
blog aku skang, rockykusayang.blogspot..
wahahahahahahahhaa...mcm gay je,..
sial laa..xtaw nak boh pe...
hahahahhaa..disebab kan aku sayang sgt diri aku nie,
aku boh la rockykusayang..
hahahahhhahahaa...pelik la....
tp xpe...lantak aku la kan...hahahhahaha...
yg penting, aku bahagia..hahahahahahahahhaa..

SIFU MAGICIAN pt 2

ok..smalam aku da post pasal sowg sifu nie..
eugene burger..skang aku nk cte sowg lagi sifu..


2nd . MICHAEL AMMAR.

sifu ammar nie die mmg pakar close up magic..
die nye pakar of coz men kad ar..
selain tu, die men sponge, coins, mcm2 lg..
die gak de personaliti tersendiri..aku paling ske dengar die ketawa..
style gle..mmg arr..sume magician ade style sendiri..
aku pown ade..wahahahahhaa..die nye ketawa cam 'haha..pdn mke kowg, terkena'..
hahahahhahhaa...jahat kan...mmg evil la die nye gelak tu..
die byk kuarkn dvd..aku de 2 buah dvd sifu michael ammar nie..
bst gler..bkn mcm sesetengah dvd magic tu..aja mcm pape ntah..
tp die aja mmg best...selain sifu nie, ade sowg lagi sifu yg best dvd die..
t aku cite sape..nie aku de sikit info pasal sifu micheal ammar

ok..nie lak laman web rasmi sifu ni ammarmagic


KEJADIAN2 PELIK YG BERLAKU 1 MALAM

HUHUHUHUHUHUHUHUHUHHUUHU


mcm2 kejadian pelik berlaku malam nie...

kejadian pertama:

masa-7.45pm.
tempat-dalam kete
kejadian-tingkap cermin kete x ley tutup pas aku bayar tol..
kuang ajo tol..aku cuak gle kalu x ley nek cermin tu..
x pasal2 ilang lak kete aku...haishhhhhhh..last2 ley gak nek..
Alhamdulillah,,


kejadian kedua:

masa-9.50p.m.
tempat-dalam fitness first
kejadian-nmpak bapok men dumbbell yg berat nye 30kg setiap satu..
tergamam aku..aku 20kg pown mmbr tolong..perghhhh...hhahahhahaha..


kejadian ketiga:

masa-10.20 pm
tempat-dalam bilik mandi fitness first
kejadian-elok aku bukak tuala nak mandi pas workout,
ley lak fitness first blackout..perghhh..
cuak gler...lantas aku sarung balik tuala n kua dari situ..
seb bek x mndi lg..hahahahhahhaaa..


kejadian keempat:

masa-11.20 pm
tempat-restoren bravos
kejadian-tgh borak2 sambil minum teh o ais limau,
ley lak sekor tikos mondok lalu lalang kat situ..
ergghhhhh..teros angkat kaki aku..hahahahhaha..


kejadian kelima:

masa-12.24am
tempat-taman saujana putra
kejadian-elok aku masok kawasan perumahan aku, satu kawasan blackout..
erghhhhhhhhh...menyirap btol......sampai la skang........
seb bek ade berokben.......


byk kejadian pelik berlaku mlm nie..huhuhuhu,..