Thursday, October 7, 2010

KISAH DAUN TERUP.


AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAA....


agak lame aku x update blog nie....ntah la.....xde idea nak curah kan...ingat terbit blog nie nak luah kan isi hati aku....tp aku cam xde isi hati je...hahahahahahha...sbb tu x update kowt....ok la.....final pown nak dkt....n macam2 bende pelik aku wat dekat2 nak exam nie..hahahhahaha...aku pown pelik....ari tu aku abis kan RM200 dalam mase 5 minit.....hahahahha..hebat x????
aku abis kan kat barang2 magic aku.....ntah laa....aku minat bende2 pelik cam nie....hahahahahhaa...kalu aku ske kat sesuatu bnde or seseorg tu, xde hal la duit kuar....sanggup saje...hahahahahahha...k la....sbnr nye aku li playing card deck...hahahahahhaa...kalu cte kat mmbr2 aku, msti diowg gelak....huh...siot kalian....aku cte la gini.."weyh...aku nak kuar jap..nak li kad terup.." pastu ley diowg bantai gelak...haha....aku ckp la nak li kat sunway....lagi la bertambah setan gelak diowg...haaiiisshhhhhh...diowg soh aku li kat kedai runcit......hahahhahaahahahhaa...baru aku teringat...lpe nak gtaw diowg aku x men la kad stakat rm2 nie...hahahahahhhaha...diowg terpingga2....diowg ingat kad yg diperbuat dari kertas kajang tu agaknye...hahahahahhaha...nie ha kad yg diowg pikir

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA...

sebelum beredar, aku sempat ckp kat diowg, "aku gne US playing cards je"...hahahah...nmpk mke blur masing2...so, aku pown mencapai moto...chewahhhh...cam mencapai basikal je bnyik nye..hahahahha...dalam hati aku otw tu, nak li 2 kad je...below rm100....sbb dlm poket aku de tu je...malas nak cucuk..sampai2, rambang mate aku...aku usha 1 kad nie, 'blue bicycle series 1800 playing cards deck'...mmg style...nie aku tunjuk gmba die..


hahahahahhaa...stylo kan...oldskool gler....harge die rm40...murah gler....kalu kat kdai magic sblh tu die jual rm60...kalu kat uptown, die jual rm50...padahal kuliti same je...aku usha dompet...ok cukup2....aku pown cari 1 lagi....kali nie nak cari yg murah ckit....sbb nak save duit nak gi mkn A&W plak..hahahahha...aku cari yg bwh rm30...nak cari yg bwh rm20, rider back je la....tu aku da berlambak ade....sdg2 usha, aku nmpk deck cam rider back...tp hrge rm22....bapak mahal dlm hati aku....aku usha btol2, ooooooo...mandolin back rupe nye...ade len ckit laaa....pastu aku pown angkut tu...


ok...under bajet lagi....cool2....sume skali rm62...ade baki rm38...ley mkn A&W pastu men arked jap..hahahahahha...elok je aku nak bayar, ade apek sial nie introduce kat aku satu kad nie...haisshhhhh...aku pntng tgk kad lawa2 msti nak li...aku ckp x pe laa....da over bajet kalu beli kad tu....aku pown bayar....kuar dari kdai tu, lbih kurang 7 langkah, aku patah balik....usha balik kad yg apek tu tunjuk....aku tgk harge.....lastas aku ke atm cucuk duit....huhuhuhuhu....dlm hati aku asik nyumpah seranah apek cilake tu..haaissshhhhh......aku kuar kan lg rm100..niat di hati nak li kad tu pastu tros blah gi mkn....tp pas bayar aku terpandang 1 deck nie...playboy limited edition....setahu aku td x de pown deck tu kat situ...aku smpai ade lak....aku pown tros amik...aku pandang mke apek tu....die senyum je....dalam hati aku, "celake ko...saje je letak...soh aku beli....".....dah2....kopak dompet aku kalo gini.......nie ha deck yg aku li tok kali kedua...



haaaaa....kan lawa deck nie...hahahahahahahahhhaa....pas aku mkn A&W, aku tros balik....nak ujan da.....sampai je bilik, aku tros tunjuk kat rum8 aku......koleksi deck n alat magic aku....


5 comments:

Ezao' Edogawa said...

hobi yg menarik dan sukar nk jumpa hobi yg mcm ni. truskan mengupdate blog ye. nak tahu jugak pkembangan dunia magik ni. :)

rocky said...

hahahahahha...beres2...nak taw pasal magic, gtaw je...kalu berminat, ley blaja....kalu da taw, meh la share...xdehal laa..

Unknown said...

bang,kad bicycle ni diperbuat daripada 100% plastik kah?tak pernah tengoklah.saya tengok dalam
youtube tutorial magik.kad tu mcm keras sangat je.

acap said...

slalunya kad bicycle jual kat mana?

Syahirah Erfolg said...

ABANG BELI KAT MANA KAD BICYCLE TUUU??!!!... SERIOUS MMG NK BELI KAD TU COZ EVERY CARD TRICK TUTORIAL KAT online mesti guna kad tu..