Monday, August 23, 2010

KISAH AKU YANG DIANGGAP GARANG


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....



bowink malam2 nie x taw nak wat pe...bola pown da abis....MU seri ngn fulham....yeeeaaaayyyyyy...GO CHELSEA!!!!!!!!!!!!!......hahahahaa...tapi new castle tadi terbek laa...bantai aston villa 6-0....hahahaha..tp CHELSEA lagi terbek...2 mnggu mng je...dua2 score 6-0..hahahahahaha...paling bek laaa..esok tunggu man city vs liverpool lak....

sbnr nye aku x nak cte pasal bola...da tajuk pown KISAH AKU YANG SANGAT PELIK...xkn nk cte pasal bola lak....aku bkan reti men bolaa...alamaksss....terkantoi...bahahahahaha..stakat ting2 ke, masak2 ke, kejar2 ke, nyorok2 ke, kawen2 ke, ley la aku men...muahahahahahaaa...aku nak cte pasal diri aku nie...dlm entry yg lps, aku de cte yg aku nie seorng pemalu...tapi bertempat laa..hahahahahahaa..arini aku nk cte pasal penampilan aku lak...hahahahahhaa..bkn nak puji diri sndiri, bkn nk perasan, tp nk wat pengajaran..hahahahahaha..

aku nie sbnr nye idup pndah randah...dari dulu lagi...mksd aku, skola...dari tadika, smpai la skang nie....aku rase, dkat 12 buah pusat pengajian gak la aku pernah menuntut..hahahahhaa...tp dlm byk2 pusat pengajian nie, aku rase mrsm aku la yg paling bst...paling byk mngajar aku erti kehidupan..hahahahaa..nie la mrsm aku dulu...



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....


sbb pe aku cakap kat cnie yg paling best????sbb, kat mrsm nie la aku blajar bagaimana nak berkomunikasi...aku nie sbnr nye...jarang cakap ngn pompuan...aku x ley la ble face to face ngn pompuan...sbb aku nie darah gemuruh kowt..hahahahahaa..kalu ckp ngn pompuan je, mke aku sng jadi merah..hahahaaaa..malu la kowt...kat cnie la aku blaja ckp ngn owg tine..sbb kt cnie de sistem homeroom....aku lak dilantik sbgai presiden...siot tol adik homeroom aku..hahahahhaaa...pastu kat sini gak aku blaja nk kawal emosi aku...sbb dulu aku nie seorang yg SANGAT panas baran...pantang ade bnde yg aku x ske je, msti aku nek angin...huhuhu..prnh skali aku ngamok kt dlm kelas mase form 4...abis kerusi meja aku humban..hahahahaha..mase tu da jadi cam owg gler...lagi satu...aku nie yg jenis pantang owg cabar kejantanan aku nie...mle la aku nk tnjuk kn jantan aku..hihihihihihi..aku pnh gaduh ngn mmbr baye aku....haishhhhhh..hahahahahaa...n aku jgk slalu masuk JDM(jemaah disiplin maktab) atas kesalahan membuli dan memukul budak..hahahahahhaa..tapi perkara biase la tu kan...hehe..HOTAK LU.....cian mak bpk aku anta jauh2.....

hahahahahahahahaha...sbnr nye cte kat atas nie xde kne mngene ngn tajuk pown...saje nk wat jalan cte..hahahahhaa...sbnr nye aku nk cte penampilan aku di mata owg len...aku de wat research ckit la kat mrsm nie...aku de jmpe 10 owg dak pompuan, pastu akutnye ape first impression diowg kat aku....9/10 jawab aku nie nmpk ganas n x mesra alam...hahahhaa..lagi sekor minah tu da lpe ble first time jmpe aku...senget(ayat awek aku) tol dak tu..hihihihi...diowg kate aku nie nampk garang, ske marah2, panas baran, x ensem(saje nak merendah diri), dan bermacam lagi la sifat mazmumah...hahahahahahaha...terluka gak la ati yg suci nie ble mndgr penjeasan diowg...cheeewaaahhh..hahahahhaa..tp aku kne cool laa....x ley nk mrh diowg...nnti nmpk sgt la aku nie mmg cpt mrh..hahahahhaa...so, aku terima la seada nye komen diowg...pastu aku balik bilik...otw nk ke bilik aku tu de satu cermin besa gedabak...mmg tok owg cermin diri sendiri laa..hahahahhahaa...aku pown tgk mke aku.....nmpk jahat sgt ke aku nie???????


1 comment:

FARIZ ILIO FERNANDO said...

ko mmg nampak garang dowh... first time sblm kenal ko laa...
tapi ko ok jer...
perlu ker rendah diri.. choi...
follow aku....
http://fariziliofernando.blogspot.com/